Csak napsütés, meleg nélkül

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Jó reggelt kívánok, beköszöntött azok napja, akik hozzám hasonlóan már a 28 fokot is elviselhetetlenül melegnek érzik. Ma nem lesz annyi. Szemben a napsütéssel, amiből ma végre ki fog jutni nekünk újra, már most hajnalban is gyönyörű az időnk!

Aktuálisan még elkél a hosszúujjú felső, az ország nagy részében 10-13 fok van, és délelőtt még csak 19-21 fokig fog melegedni. Délutánra már kellemes, késő májusi időjárásunk lesz: jellemzően napos idő mellett 25-27 fok várható.

Csapadékra ma nem kell számítani, a légmozgás is mérsékelt marad, leszámítva a Tiszántúlt, ahol megélénkülhet az északi szél.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.