Csak napsütés, meleg nélkül

Jó reggelt kívánok, beköszöntött azok napja, akik hozzám hasonlóan már a 28 fokot is elviselhetetlenül melegnek érzik. Ma nem lesz annyi. Szemben a napsütéssel, amiből ma végre ki fog jutni nekünk újra, már most hajnalban is gyönyörű az időnk!

Aktuálisan még elkél a hosszúujjú felső, az ország nagy részében 10-13 fok van, és délelőtt még csak 19-21 fokig fog melegedni. Délutánra már kellemes, késő májusi időjárásunk lesz: jellemzően napos idő mellett 25-27 fok várható.

Csapadékra ma nem kell számítani, a légmozgás is mérsékelt marad, leszámítva a Tiszántúlt, ahol megélénkülhet az északi szél.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.