Csak napsütés, meleg nélkül

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jó reggelt kívánok, beköszöntött azok napja, akik hozzám hasonlóan már a 28 fokot is elviselhetetlenül melegnek érzik. Ma nem lesz annyi. Szemben a napsütéssel, amiből ma végre ki fog jutni nekünk újra, már most hajnalban is gyönyörű az időnk!

Aktuálisan még elkél a hosszúujjú felső, az ország nagy részében 10-13 fok van, és délelőtt még csak 19-21 fokig fog melegedni. Délutánra már kellemes, késő májusi időjárásunk lesz: jellemzően napos idő mellett 25-27 fok várható.

Csapadékra ma nem kell számítani, a légmozgás is mérsékelt marad, leszámítva a Tiszántúlt, ahol megélénkülhet az északi szél.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.