Merényletet követtek el egy beludzsisztáni mecsetnél

Házi készítésű pokolgépet robbantottak ismeretlenek a pakisztáni Kvettában, Beludzsisztán fővárosában egy mecsetnél. A támadásban legalább öten életüket vesztették, köztük a mecset imámja is. A sebesültek száma több mint húsz.

Beludzsisztán Pakisztán legnyugatibb tartománya. Több szeparatista csoport is működik a térségben - a beludzsok önálló népcsoport, tagjaik Pakisztánon kívül Afganisztánban és Iránban is élnek, és mindkét államban léteznek saját fegyveres csoportjaik is. Emellett Kvettában szélsőséges iszlamista csoportok is aktívak. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.