Extrém magasra nőhet a parlagfű pollenkoncentrációja a következő napokban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A következő napokban a  

a parlagfű pollenkoncentrációja az ország nagy részén várhatóan továbbra is nagyon magas marad,

figyelmeztet előrejelzésében az ÁNTSZ. Az erősen fertőzött területeken, például az Alföldön "extrém magas (III. fokú riasztás) parlagfű pollenterhelés is előfordulhat." A tájékoztatás szerint súlyosbítja a helyzetet, hogy szórványosan továbbra is lehet számítani zivatarokra, amik előtt a hirtelen feltámadó viharos szél nagyobb mennyiségben is szállíthatja a parlagfű virágporát. Az ÁNTSZ javaslata az allergiás betegeknek:

"amennyiben lehetőségük van rá, a zivatarokat megelőző szeles időben kerüljék a szabadban tartózkodást."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.