Négy koraőszi nap

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Aztamindenit, de hűvös lett mára virradóra a Duna-Tisza közén! Van, ahol hajnalban csak 7 fokot mértek, miközben a nyugati határvidéken és Budapesten ennél már most is tíz fokkal melegebb van. Délelőtt aztán már fordul a kocka, az előrejelzések szerint ugyanis a nyugati határszélen nem is nagyon lesz melegebb annál, mint ami most van: délelőtt 16-19 fok várható csak ott, és eső. Közben a most még fagyos Duna-Tisza közén 20-22 fokig, a délkeleti végeken pedig akár 23-24 fokig is melegedhet.

A nyugati határon délutánra se javul a helyzet, továbbra is 20 fok körül alakul majd a csúcshőmérséklet, miközben az ország középső és keleti részein a 25-28 fokot is elérheti, és ezeken a vidékeken délután még napsütésre is számíthatunk.

Este enyhe lehűlés várható, a hétvégén pedig záporokkal, zivatarokkal tarkított, de enyhe, 23-25 fokos koraőszi időnk lesz, ez hétfőn is kitarthat még.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.