Mindenki megnyugodhat, szép hetünk lesz

2019. szeptember 10., Margit híd, budai hídfő.Fotó: akiraly

Jó reggelt kívánok, most még bőven elkél egy kisebb kabát, vastagabb pulóver - van, ahol csak 7 fokot mérnek, de a legmelegebb vidékeken sincs több éppen 13 foknál -, napközben viszont csodálatos májusunk lesz.

Délelőtt még csak az ország déli, napsütötte részein lesz csak 18-20 fok, a többin be kell érnünk szórványos napsütéssel és 15-16 fokkal, de délutánra már ezeken a borultabb tájakon is vidám 21-23, a délkeleti részeken pedig már 24-25 fok is lesz.

A hét hátralevő részében pedig még ennél is kellemesebben alakulnak a dolgok. A minimumhőmérséklet a következő napokban 7-8 fok körül alakul majd hajnalonta, napközben viszont akár 27-28 fok is lehet majd. Jellemzően száraz, és többnyire napos időnk lesz.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.