Megszökött egy hírhedt román alvilági figura házi majma

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Főtér arról számolt be, hogy Bukarestben megszökött egy házi majom, ami román források szerint az egyik leghírhedtebb román alvilági figura, Nuţu Cămătarué. Az állat az V. kerületben mászkált, benézett egy családi ház udvarára is, amit fel is vett a gazda, mielőtt hívta a hatóságokat.

A csendőrök persze nem voltak kellően felszerelkezve, így hiába kergették, de később az állatvédőknek sem sikerült befogni az állatot órákon át. Bukarest főpolgármestere, Gabriela Firea is tréfálkozott az ügyben: „Remélem nem lesz könnyes az állat szeme a parlagfűtől.” Végül egy diófán ülve találták meg, és altatópuskával kábították el a majmot.

A márciusban újra szabadlábra helyezett, több gyilkossági kísérlettel, zsarolással, emberrablással és uzsorázással vádolt Cămătarunak több egzotikus állata is volt már: egy 2013-as házkutatáson 4 oroszlánt és 2 medvét (!) vittek el a rezidenciájáról, a nyomozók szerint azokkal ijesztgette az adósait. (Főtér)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.