Ha még egy kicsit élveznék a nyarat, akkor feküdjenek rá erre a hétvégére

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jó reggelt kívánok, csodálatos napunk lesz időjárás szempontjából. Már most is kellemes az idő, országszerte jellemzően 17-19 fok van, és délutánra 23-26-ig is felmelegedhet. Egy-két futózápor előfordulhat, de jellemzően száraz, többnyire napos időnk lesz.

Vasárnap, ha lehet, még ennél is kellemesebb lesz. A csúcshőmérséklet ugyan csak 25 fok körül alakul, de túlnyomóan napos, száraz időnk lesz, ahogy hétfőn is, amikor akár 28 fok is lehet. De sajnos hétfő már munkanap, ahogy a kedd is, amikor a meleg mellé csapadék is társul már.

Szerdától aztán beköszönt az ősz, legfeljebb 20 fok körül alakul onnantól a csúcshőmérséklet.

Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy töltsön némi időt a szabadban.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.