„Gyávák vagytok, és nekem 2x annyi elérésem van mint nektek, szóval így nehéz lesz elhallgattatni” – üzente a 18 éves youtuber a pécsi fideszes médiának (frissítve)

INTERNET
2019 szeptember 24., 10:19
comments 314

Frissítés: időközben kiderült, hogy a youtuber tényleg Péterffy Attila profiljának bekövetését kérte azoktól, akik az Iphone-nyereményjátékban részt akarnak venni. A Szabad Pécs bár jóhiszeműen járt el, de tévedett, így helyre is igazította a cikkét.

Bajban a baloldal: iPhone-nal vásárolnának követőket az erdőirtással vádolt Péterffynek címmel írt cikket a pécsi önkormányzat tulajdonban álló PécsMa, ebben háromszor is azt állították, hogy a 18 éves Bogos Csaba (vagy ahogy a Youtube-on ismerik: Boldzer) a közösségi oldalán azt ígérte, hogy drága telefont nyerhet, aki „beköveti az MSZP és a Gyurcsány-párt által támogatott polgármesterjelöltet, Péterffy Attilát”.

link Forrás

Bogos Csaba a Facebookon megírta, hogy a PécsMa név nélkül kérdező szerzői két különböző instagramos posztját mosták össze: Bogos Csaba a saját követői között sorsol ki szeptember 30-án egy Iphone-t, és ezt egyértelműen jelezte is az Instagramon, és 10 nappal később egy teljesen másik bejegyzésben állt ki Péterffy Attila ellenzéki polgármester-jelölt mellett – írja a Szabad Pécs.

A PécsMa megkereste a cikk előtt, és feltettek neki három kérdést, de ragaszkodott hozzá, hogy csak akkor hozhatják le a válaszát, ha azt teljes terjedelmében közlik. Így a válasza nem jelenhetett meg.

„Hirtelen mikor szó esett arról, hogy én viszont leközlöm a válaszom, megijedtek. Itt is közölném velük, hogy gyávák vagytok, és nekem 2x annyi elérésem van mint nektek, szóval így nehéz lesz elhallgattatni. Több ezer fiatal fogja megtudni, hogy mit műveltek, miket hazudtok, még olyanok is, akik szerintem eddig nem foglalkoztak politikával, de talán most ennek hatására igen. Ezt köszönöm nektek, hiszen ez a célom!”

– írta Bogos Csaba. (Szabad Pécs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.