Reggelre már el is tűnt az a PÉCS-felirat, amit csütörtökön adtak át ünnepélyesen

Egy napig se állt a helyén a pécsi Kossuth téren kirakott PÉCS felirat, amit csütörtökön, vagyis tegnap adott át ünnepélyesen Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere.

Páva Zsolt, Pécs polgármestere beszédet mond a Pécs felirat avatásán a város Kossuth terén 2019. szeptember 26-án.Fotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

A Szabad Pécs beszámolója szerint a köztéri plasztikát azért kellett elszállítani, mert balesetveszélyes volt. Értesüléseik szerint a feliratot a jövő héten állíthatják fel újra, miután már olyan állványt szerelnek rájuk, amik megakadályozhatják a betűket a feldőlésben.

A Szabad Pécs cikke alapján úgy tűnik, hogy a feliratot amúgy direkt szelfizési céllal felállító illetékesek azzal nem számoltak, hogy a szelfizők netán neki is támaszkodnának, neadjisten fel is másznának a betűkre. Hogy arról ne is beszéljünk, hogy valakinek állítólag már majdnem beszorult a feje a P betűbe, mert ezek szerint a tervezők azzal se számoltak, hogy néhány bohókás szelfiző akár arra is vetemedhet, hogy beledugja a fejét a kínálkozó résbe.

Öröm az ürömben: Páva Zsoltnak hamarosan alkalma lesz újból átadni a feliratot!

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.