Reggelre már el is tűnt az a PÉCS-felirat, amit csütörtökön adtak át ünnepélyesen

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy napig se állt a helyén a pécsi Kossuth téren kirakott PÉCS felirat, amit csütörtökön, vagyis tegnap adott át ünnepélyesen Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere.

Páva Zsolt, Pécs polgármestere beszédet mond a Pécs felirat avatásán a város Kossuth terén 2019. szeptember 26-án.Fotó: Sóki Tamás/MTI/MTVA

A Szabad Pécs beszámolója szerint a köztéri plasztikát azért kellett elszállítani, mert balesetveszélyes volt. Értesüléseik szerint a feliratot a jövő héten állíthatják fel újra, miután már olyan állványt szerelnek rájuk, amik megakadályozhatják a betűket a feldőlésben.

A Szabad Pécs cikke alapján úgy tűnik, hogy a feliratot amúgy direkt szelfizési céllal felállító illetékesek azzal nem számoltak, hogy a szelfizők netán neki is támaszkodnának, neadjisten fel is másznának a betűkre. Hogy arról ne is beszéljünk, hogy valakinek állítólag már majdnem beszorult a feje a P betűbe, mert ezek szerint a tervezők azzal se számoltak, hogy néhány bohókás szelfiző akár arra is vetemedhet, hogy beledugja a fejét a kínálkozó résbe.

Öröm az ürömben: Páva Zsoltnak hamarosan alkalma lesz újból átadni a feliratot!

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.