Kaszinóban bukott le egy budai kokaindíler

A BRFK nyomozói közel 9 millió forintnyi kábítószert foglaltak el, miután elfogtak két terjesztőt és az őket ellátó dílert.

A rendőrség azt írja, „bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan”, hogy a főváros II. kerületében két férfi drogot árul, egy középkorú férfitől szerzik be a cuccot, majd saját vevőkörüknek adják el.

A Bevetési Osztály pénteken elfogta a 45 éves budapesti L. Árpádot és társát, a 43 éves törökbálinti T. Gábort. A lakásaikon közel 400 g kokaint, 300 g zöld színű kábítószergyanús növényi maradványt, a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket, közel 10 millió forintot, 100 eurót, 6100 USA dollárt, autókat és ékszereket foglaltak le.

Fotó: police.hu

A rendőrök beazonosítottak egy harmadik dílert is: a 46 éves K. Gábor több budai kerületben is árulta az L. Árpádtól beszerzett drogot. K.-t egy óbudai kaszinóban fogták el, a ruhájában és lakásán is kokaint találtak.

A három férfit kábítószer-kereskedelem gyanújával kihallgatták és letartóztatták. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.