Nem lehet többé nézni az Instagramon, hogy az ismerősök mit lájkolnak

Eltűnik a Following fül az Instagramról, ahol a követett ismerősök tevékenységei láthatók, például az, hogy ki mit lájkolt vagy kommentelt. Egyes felhasználóknál már augusztus óta így megy, de a többségnél csak a héten áll be változás – írja a Buzzfeed News. Az ok, hogy a fejlesztők egyszerűsíteni akarnak, szerintük sokan eleve nem tudják hogy van ilyen fül, vagy nem vágják, mire jó.

Fotó: Jaap Arriens/NurPhoto

Állítólag új funkció is jöhet, az Engadget azt írja, a Facebooktól a múlt hónapban elvett, Group Storiest az Instagramra költöztetik, ott talán majd nagyobb érdeklődés kíséri. Az ezzel a fejlesztéssel készült történeteket csak egyes felhasználók/csoportok láthatják. A Facebookon kb. 6 hónapig lehetett használni, de egy kisebb körön kívül alig volt, aki használta volna, úgyhogy megszüntették. (via HVG)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.