Nem lehet többé nézni az Instagramon, hogy az ismerősök mit lájkolnak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Eltűnik a Following fül az Instagramról, ahol a követett ismerősök tevékenységei láthatók, például az, hogy ki mit lájkolt vagy kommentelt. Egyes felhasználóknál már augusztus óta így megy, de a többségnél csak a héten áll be változás – írja a Buzzfeed News. Az ok, hogy a fejlesztők egyszerűsíteni akarnak, szerintük sokan eleve nem tudják hogy van ilyen fül, vagy nem vágják, mire jó.

Fotó: Jaap Arriens/NurPhoto

Állítólag új funkció is jöhet, az Engadget azt írja, a Facebooktól a múlt hónapban elvett, Group Storiest az Instagramra költöztetik, ott talán majd nagyobb érdeklődés kíséri. Az ezzel a fejlesztéssel készült történeteket csak egyes felhasználók/csoportok láthatják. A Facebookon kb. 6 hónapig lehetett használni, de egy kisebb körön kívül alig volt, aki használta volna, úgyhogy megszüntették. (via HVG)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.