Nem lehet többé nézni az Instagramon, hogy az ismerősök mit lájkolnak

INTERNET
2019 október 07., 17:13
comments 61

Eltűnik a Following fül az Instagramról, ahol a követett ismerősök tevékenységei láthatók, például az, hogy ki mit lájkolt vagy kommentelt. Egyes felhasználóknál már augusztus óta így megy, de a többségnél csak a héten áll be változás – írja a Buzzfeed News. Az ok, hogy a fejlesztők egyszerűsíteni akarnak, szerintük sokan eleve nem tudják hogy van ilyen fül, vagy nem vágják, mire jó.

photo_camera Fotó: Jaap Arriens/NurPhoto

Állítólag új funkció is jöhet, az Engadget azt írja, a Facebooktól a múlt hónapban elvett, Group Storiest az Instagramra költöztetik, ott talán majd nagyobb érdeklődés kíséri. Az ezzel a fejlesztéssel készült történeteket csak egyes felhasználók/csoportok láthatják. A Facebookon kb. 6 hónapig lehetett használni, de egy kisebb körön kívül alig volt, aki használta volna, úgyhogy megszüntették. (via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.