Egy szőci férfi rendszeresen megverte az élettársát, végül egy disznóvágáson minden előzmény nélkül le is szúrta

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt folytatott nyomozást egy 28 éves szőci férfi ellen, aki 2018. november 11-én 14:40 körül az ismerősei családi házának udvarán egy disznóvágáson minden előzmény nélkül többször mellkason szúrta az élettársát.

A helyszínen lévők a férfit lefogták, és a nő segítségére siettek. A mentősök stabilizálták az állapotát, és kórházba vitték. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A további adatgyűjtés eredményeként a nyomozó hatóság megállapította azt is, hogy az elkövető a támadás előtt korábban többször is bántalmazta az élettársát, ezért a férfi ellen kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt is folyt a nyomozás.

Fotó: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta a nyomozást, az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.