Egy szőci férfi rendszeresen megverte az élettársát, végül egy disznóvágáson minden előzmény nélkül le is szúrta

bűnügy
2019 október 09., 07:53
comments 102

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt folytatott nyomozást egy 28 éves szőci férfi ellen, aki 2018. november 11-én 14:40 körül az ismerősei családi házának udvarán egy disznóvágáson minden előzmény nélkül többször mellkason szúrta az élettársát.

A helyszínen lévők a férfit lefogták, és a nő segítségére siettek. A mentősök stabilizálták az állapotát, és kórházba vitték. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A további adatgyűjtés eredményeként a nyomozó hatóság megállapította azt is, hogy az elkövető a támadás előtt korábban többször is bántalmazta az élettársát, ezért a férfi ellen kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt is folyt a nyomozás.

photo_camera Fotó: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta a nyomozást, az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.