Egy szőci férfi rendszeresen megverte az élettársát, végül egy disznóvágáson minden előzmény nélkül le is szúrta

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt folytatott nyomozást egy 28 éves szőci férfi ellen, aki 2018. november 11-én 14:40 körül az ismerősei családi házának udvarán egy disznóvágáson minden előzmény nélkül többször mellkason szúrta az élettársát.

A helyszínen lévők a férfit lefogták, és a nő segítségére siettek. A mentősök stabilizálták az állapotát, és kórházba vitték. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A további adatgyűjtés eredményeként a nyomozó hatóság megállapította azt is, hogy az elkövető a támadás előtt korábban többször is bántalmazta az élettársát, ezért a férfi ellen kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt is folyt a nyomozás.

Fotó: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta a nyomozást, az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.