Gázrobbanás volt egy szekszárdi társasházban

Gázrobbanás történt egy szekszárdi társasház második emeleti lakásában szerda délelőtt, írja a Katasztrófavédelem. A robbanás miatt a Herman Ottó utcai épület több lakása lakhatatlanná vált, a tűzoltók megkezdték a mentést, a négy lépcsőházból nagyjából száz embert menekítettek ki. 

A teol.hu azt írja, a légnyomás több ablakot és ajtót kitört, van, aki arról számolt be, hogy a csempe is meglazult a fürdőszobában. A környéket lezárták. A helyi Rádió Antritt képeket is közölt a házról:

Frissítés: Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint öt embert vitték kórházba, két férfit súlyos, három nőt könnyű sérülésekkel. Ács Rezső, a város fideszes polgármestere pedig az MTI szerint azt mondta, 10-30 lakás sérült meg, az ott élőket az önkormányzat el fogja helyezni. „Tíz, üresen álló önkormányzati bérlakás, kollégiumi férőhelyek, és a szociális főigazgatósághoz tartozó intézmények is rendelkezésre állnak” - mondta.

Itt visszanézhető a Rádió Antritt élő közvetítése a robbanás után: 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.