Karácsony Gergely: Komoly tétekben fogadtam, hogy győzni fogunk

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kisebb torlódást okozott a budapesti főpolgármester-jelölt, amikor leadta szavazatát Zuglóban, a sajtó munkatársait többször is meg kellett kérni, hogy engedjenek utat a többi szavazónak is. A „ramazuriért” Karácsony elnézést is kért a bizottság tagjaitól. 

Újságírók kérdéseire válaszolva azt mondta, bárhogy is alakul a mai választás, semmilyen eredményt nem tartana kudarcnak, mert az már önmagában óriási siker, hogy sikerült az ellenzéki összefogást összehozni. Szerinte a kampány mocskos és durva volt, de reméli, hogy „a budapestiek visszaveszik a városukat”. Arra válaszolva, hogy van-e esélye, Karácsony azt felelte: „Komoly tétekben fogadtam, hogy győzni fogunk.”

Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt, miután leadta szavazatát az önkormányzati választáson a zuglói Örökzöld Óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-ánFotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.