Karácsony Gergely: Komoly tétekben fogadtam, hogy győzni fogunk

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kisebb torlódást okozott a budapesti főpolgármester-jelölt, amikor leadta szavazatát Zuglóban, a sajtó munkatársait többször is meg kellett kérni, hogy engedjenek utat a többi szavazónak is. A „ramazuriért” Karácsony elnézést is kért a bizottság tagjaitól. 

Újságírók kérdéseire válaszolva azt mondta, bárhogy is alakul a mai választás, semmilyen eredményt nem tartana kudarcnak, mert az már önmagában óriási siker, hogy sikerült az ellenzéki összefogást összehozni. Szerinte a kampány mocskos és durva volt, de reméli, hogy „a budapestiek visszaveszik a városukat”. Arra válaszolva, hogy van-e esélye, Karácsony azt felelte: „Komoly tétekben fogadtam, hogy győzni fogunk.”

Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt, miután leadta szavazatát az önkormányzati választáson a zuglói Örökzöld Óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-ánFotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.