Karácsony Gergely: Komoly tétekben fogadtam, hogy győzni fogunk

2019 október 13., vasárnap 8:38
243

Kisebb torlódást okozott a budapesti főpolgármester-jelölt, amikor leadta szavazatát Zuglóban, a sajtó munkatársait többször is meg kellett kérni, hogy engedjenek utat a többi szavazónak is. A „ramazuriért” Karácsony elnézést is kért a bizottság tagjaitól.

Újságírók kérdéseire válaszolva azt mondta, bárhogy is alakul a mai választás, semmilyen eredményt nem tartana kudarcnak, mert az már önmagában óriási siker, hogy sikerült az ellenzéki összefogást összehozni. Szerinte a kampány mocskos és durva volt, de reméli, hogy „a budapestiek visszaveszik a városukat”. Arra válaszolva, hogy van-e esélye, Karácsony azt felelte: „Komoly tétekben fogadtam, hogy győzni fogunk.”

Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt, miután leadta szavazatát az önkormányzati választáson a zuglói Örökzöld Óvodában kialakított szavazókörben 2019. október 13-án Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt