Október 15: marad a száraz, szinte nyárias idő

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden is marad a meleg és száraz idő. Délelőtt a maradék ködfoltok is feloszlanak, ezt követően pedig országszerte derült, idő várható, maximum a nyugati tájak fölé sodródhat be némi fátyolfelhőzet. 

A délies szél helyenként megélénkül, az Észak-Dunántúlon többfelé meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható. Késő estére 12 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet. 

Még este is derült lesz az ég, majd főként az Északi-középhegység térségében köd képződhet, és a Nyugat-Dunántúlon megnövekedhet a felhőzet. 

A déli szél az északnyugati megyékben erős marad, másutt gyenge vagy mérsékelt lesz a légáramlás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 13 fok között alakul majd. 

És a hét második felében sem kell nagyobb lehűlésre számítani egyelőre, hétvégén simán lesz napközben 22-24 fok is, csak valamivel több csapadékra kell majd számítani mint a napokban. (met.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.