Sose legyen vége!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Magyarország várható időjárása 2019. október 17-én, délután.Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Jó reggelt kívánok! Ugyan kimondottan friss hajnalra ébredtünk - még az ország legmelegebb részein sincs több 11 foknál -, napközben inkább érezhetjük majd magunkat szeptember elején, mint október közepén:az ország déli határvidékén ma akár 25 fok is lehet, amihez szikrázó napsütés társul. De még az ország leghidegebb részén, az Alpokalján is eléri majd a hőmérséklet a 19 fokot, és ott is javarészt napos lesz az idő. Budapesten, illetve a Balaton-Miskolc vonaltól északra 20-22, attól délre 22-24 fokra lehet számítani.

A rövid távú kilátásoknál csak a hosszútávúak derűsebbek: az aktuális hét napos előrejelzés alapján a következő napokban javarészt ugyanilyen koraőszi időre számíthatunk. A hétvége napos lesz 24 fok körüli csúcshőmérsékletekkel, a jövő hét elején meg ugyan felhősebbé válhat az idő, de hétfőn akár 26 fokig is melegedhet majd. A jelen állás szerint október 23-án is ragyogó napsütésben, és kellemes, húsz fok körüli időben ünnepelhetünk majd.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.