Sose legyen vége!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Magyarország várható időjárása 2019. október 17-én, délután.Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Jó reggelt kívánok! Ugyan kimondottan friss hajnalra ébredtünk - még az ország legmelegebb részein sincs több 11 foknál -, napközben inkább érezhetjük majd magunkat szeptember elején, mint október közepén:az ország déli határvidékén ma akár 25 fok is lehet, amihez szikrázó napsütés társul. De még az ország leghidegebb részén, az Alpokalján is eléri majd a hőmérséklet a 19 fokot, és ott is javarészt napos lesz az idő. Budapesten, illetve a Balaton-Miskolc vonaltól északra 20-22, attól délre 22-24 fokra lehet számítani.

A rövid távú kilátásoknál csak a hosszútávúak derűsebbek: az aktuális hét napos előrejelzés alapján a következő napokban javarészt ugyanilyen koraőszi időre számíthatunk. A hétvége napos lesz 24 fok körüli csúcshőmérsékletekkel, a jövő hét elején meg ugyan felhősebbé válhat az idő, de hétfőn akár 26 fokig is melegedhet majd. A jelen állás szerint október 23-án is ragyogó napsütésben, és kellemes, húsz fok körüli időben ünnepelhetünk majd.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.