Balzsamos időben ünnepelhetjük a forradalmat

Ködös, hűvös reggelre ébredtünk, de sok egyéb ma már nem fog arra emlékeztetni, hogy már ősz van: remek időjárásunk lesz ezen az ünnepen.

Már most se vészes a helyzet. Bár, mint már említettem, az ország jelentős részén, így a fővárosban is köd van, a hőmérséklet még a leghidegebb részeken se süllyedt hét fok alá, és van, ahol már most tíz fok felett van. A köd javarészt már délelőtt felszakad, és mindenhol számíthatunk némi napsütésre. Az ország északi felében 13-16, a déli felében már ekkor 18-20 fok várható.

Délután aztán országszerte remek későnyári időnk lesz, még a hidegebb dunántúli részeken is 22-24 fokig melegedhet, az ország déli vidékein pedig 27-28 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. Budapesten 25 fok várható.

Használják ki, töltsenek minél több időt a szabadban!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.