Az utolsó szép, nyárvégi napok

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Október végére csak elérkezik az ősz is. Ma és vasárnap még az elmúlt pár hétben megszokott, az évszakhoz képest kifejezetten meleg, napsütéses időnk lesz, de már nincs sok hátra a jóból.

Magyarország várható időjárása 2019. október 26-ánGrafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Pillanatnyilag ködös időnk van, emiatt helyenként kifejezetten hűvös is van, a Beregben csak 2-4 fokot mérnek. Az ország más vidékein, például Pécsen, illetve a Mátra lábánál viszont már most tíz fok fölötti hőmérsékleteket jelentenek.

Délelőttre mindenhol feloszlik a köd. Mi több, a napsütés teljesen zavartalan lesz! Ekkorra mindenhol 12-15 fokig melegszik már, délután pedig továbbra is szikrázó napsütés mellett akár 21-25 fok is lehet - a déli részeken lesz melegebb, de még az északi hegyvidékeken is meghaladja majd a 20 fokot a hőmérséklet.

Az este enyhe, a hajnal már hűvös lesz, de csak 5-10 fokig hűl majd le a levegő, hogy aztán vasárnap újra ragyogó napsütés és 24 fok körüli csúcshőmérséklet érkezzen.

Hétfőn aztán megérkezik az eső. A csapadék ellenére a hőmérséklet még enyhe marad, akár 22 fokot is lehet, de keddre megérkezik a hideg is. A hét hátralevő részében, péntekig már legfeljebb 14 fok körüli csúcshőmérsékletre lehet számítani, és hajnalonta már fagyhat is.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.