Még reggel kilenc sincs, ébredezéshez nézzenek koalabébit!

Ha nem kéne pont dolgoznom, aligha tudnék jobb programot elképzelni egy lusta szombat reggelre, mint hogy a napsütötte szobában az ágyban heverve koalabébit nézzek. Ha önök is így vannak ezzel, akkor parancsoljanak:

Ő Elsa, az Ausztrál Hüllőpark legújabb lakója, akit most mutattak be a nagyközönségnek. Elsa születése után legyengült, mert nem kapott elég anyatejet, így most tápszerrel táplálják, és ezt négy-hat hónapon át folytatják, amíg elég önálló nem lesz ahhoz, hogy már eukalioptusz-levelet rágcsáljon. Közben anyjával is újraegyesítenék. (Via I Freaking Love Science)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.