Sosem lesz vége: a HBO berendelt 10 részt a Trónok harca előtörténetéből

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

A HBO rábólintott a Trónok harca című kardozós szappanopera előtörténetének legyártására. Igaz, azt a verziót elvetették, aminek Naomi Watts lett volna a főszereplője. Most a csatorna kezdésnek 10 epizódot rendelt be a  House of the Dragonból, ami 300 évvel az eredeti sorozat kezdete előtt játszódik, és a Targaryen ház nem mindennapi kalandjaira koncentrál.

Fotó: New Line Cinema / WingNut Films/Collection Christophel

Az HBO szerint a sorozat George R.R. Martin Tűz és vér című regényét veszi alapul. Martin és Ryan Condal együtt dolgoznak majd a forgatókönyvön. (Bloomberg)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!