Sosem lesz vége: a HBO berendelt 10 részt a Trónok harca előtörténetéből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A HBO rábólintott a Trónok harca című kardozós szappanopera előtörténetének legyártására. Igaz, azt a verziót elvetették, aminek Naomi Watts lett volna a főszereplője. Most a csatorna kezdésnek 10 epizódot rendelt be a  House of the Dragonból, ami 300 évvel az eredeti sorozat kezdete előtt játszódik, és a Targaryen ház nem mindennapi kalandjaira koncentrál.

Fotó: New Line Cinema / WingNut Films/Collection Christophel

Az HBO szerint a sorozat George R.R. Martin Tűz és vér című regényét veszi alapul. Martin és Ryan Condal együtt dolgoznak majd a forgatókönyvön. (Bloomberg)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér