Sokan fújolással köszöntötték Trumpot a UFC New York-i gáláján

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A UFC elnöke, Dana White sosem csinált titkot abból, mennyire jóban van Donald Trumppal, még külön dokumentumfilmet is fogatott róla, így szombaton az MMA-szervezet New York-i gálájára is elhívta a Madison Square Gardenbe, csakhogy a közönség már kevésbé volt lelkes. Ahogy az elnök a Black Sabbath War Pigs  című számára megérkezett az arénába, a tapsok mellett hangos fújolást lehetett hallani. 

A gála után az elnök fia, Donald Trump Jr. úgy értékelte a Twitteren, hogy apja fogadtatása összességében pozitív volt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér