Helló, András! Egész nap ilyen pocsék időnk lesz?

Jó reggelt kívánok, ha ön is az ország nagy részében él, akkor hozzám hasonlóan szakadó esőre ébredt. Van egy rossz hírem: ennél ma nem nagyon lesz jobb az idő.

Magyarország aktuális időjárása 2019. november 4-én, hajnali 5:50 perckor.Grafika: OMSZ

Hidegfront érte el hazánkat, ennek köszönhetően per pillanat az Alföld egy részén kívül mindenhol szakad. Mindehez az ország javában az évszakhoz mérten enyhe, de azért kellemesnek nem mondható hőmérsékletek társulnak. Az ország délkeleti csücskében délelőtt akár 20 fok is lehet, de jellemzően azért 13-15 fok körül alakulhat majd a csúcshőmérséklet.

Délutánra az ország nyugati és középső részein már akár a nap is kisüthet, de a hőmérséklet nem fog tovább emelkedni Az ország nagy részén a csúcshőmérséklet is 13-16 fok körül alakul majd, ennél melegebb csak a déli határ mentén lehet, ott viszont Baranyában és Bácskában akár még zivatarok is kialakulhatnak.

Éjszakára 6-8 fokig is lehűlhet a levegő, kedden pedig hőmérsékletileg kettészakad az ország: van, ahol legfeljebb 11 fok lesz, de az ország egyes részein akár 24 fokig is melegedhet majd.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.