Helló, András! Egész nap ilyen pocsék időnk lesz?

időjárás
2019 november 04., 05:01
comments 101

Jó reggelt kívánok, ha ön is az ország nagy részében él, akkor hozzám hasonlóan szakadó esőre ébredt. Van egy rossz hírem: ennél ma nem nagyon lesz jobb az idő.

Magyarország aktuális időjárása 2019. november 4-én, hajnali 5:50 perckor.
photo_camera Magyarország aktuális időjárása 2019. november 4-én, hajnali 5:50 perckor. Grafika: OMSZ

Hidegfront érte el hazánkat, ennek köszönhetően per pillanat az Alföld egy részén kívül mindenhol szakad. Mindehez az ország javában az évszakhoz mérten enyhe, de azért kellemesnek nem mondható hőmérsékletek társulnak. Az ország délkeleti csücskében délelőtt akár 20 fok is lehet, de jellemzően azért 13-15 fok körül alakulhat majd a csúcshőmérséklet.

Délutánra az ország nyugati és középső részein már akár a nap is kisüthet, de a hőmérséklet nem fog tovább emelkedni Az ország nagy részén a csúcshőmérséklet is 13-16 fok körül alakul majd, ennél melegebb csak a déli határ mentén lehet, ott viszont Baranyában és Bácskában akár még zivatarok is kialakulhatnak.

Éjszakára 6-8 fokig is lehűlhet a levegő, kedden pedig hőmérsékletileg kettészakad az ország: van, ahol legfeljebb 11 fok lesz, de az ország egyes részein akár 24 fokig is melegedhet majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.