Szekszárdon is ellenzéki győzelem két választókörzetben, Komlón marad a fideszes polgármester

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szekszárdon két egyéni körzetben kellett megismételni a választást, mindkettőben ellenzéki jelölt győzött októberben, és most is, csak most jóval nagyobb arányban.

A tolnai megyeszékhelyen tehát mostmár biztosan ellenzéki többség lesz a közgyűlésben, a 6 fideszes képviselő a szintén fideszes polgármester szavazatával megtoldva sem tudja leszavazni a nyolc ellenzéki képviselőt.

A szekszárdi ellenzéki összefogás pártvezetőkkel, az augusztusi kampánynyitón.Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Komlón egyetlen választókerület egyetlen szavazókörében kellett megismételni a szavazást, itt a polgármesterre szavaztak. Az ellenzéki jelölt most jobban szerepelt, mint októberben, de csak megszorítani tudta a fideszes polgármestert: végül mindössze 31 szavazattal nyert és maradt az eddigi polgármester, Polics József.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.