Szekszárdon is ellenzéki győzelem két választókörzetben, Komlón marad a fideszes polgármester

POLITIKA
2019 november 10., 20:07
comments 129

Szekszárdon két egyéni körzetben kellett megismételni a választást, mindkettőben ellenzéki jelölt győzött októberben, és most is, csak most jóval nagyobb arányban.

A tolnai megyeszékhelyen tehát mostmár biztosan ellenzéki többség lesz a közgyűlésben, a 6 fideszes képviselő a szintén fideszes polgármester szavazatával megtoldva sem tudja leszavazni a nyolc ellenzéki képviselőt.

A szekszárdi ellenzéki összefogás pártvezetőkkel, az augusztusi kampánynyitón.
photo_camera A szekszárdi ellenzéki összefogás pártvezetőkkel, az augusztusi kampánynyitón. Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Komlón egyetlen választókerület egyetlen szavazókörében kellett megismételni a szavazást, itt a polgármesterre szavaztak. Az ellenzéki jelölt most jobban szerepelt, mint októberben, de csak megszorítani tudta a fideszes polgármestert: végül mindössze 31 szavazattal nyert és maradt az eddigi polgármester, Polics József.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.