Hétvégére kitavaszodik!

2019 november 15., péntek 5:19
66

Kellemes reggelre ébredtünk, bár ma még senki se fogja tavaszinak nézni az időjárást.

Hajnalban még ködfoltok tarkítják az országot, délelőtt a Balaton-Mátra vonaltól északra felhők takarják majd az eget, és arrafelé nem is lesz melegebb 10 foknál. A vonaltól délre már akár délelőtt is megláthatják a napot, az ország délkeleti sarkában pedig akár már 14 fok is lehet.

Délutánra az ország déli részein már tavaszias 15-17 fokok lesznek, északon viszont továbbra is marad a hűvös.

De fel ne adják a reményt, mert jön a csodahétvége! Az ország szinte minden részén élvezhető lesz az idő, bár tény, hogy a nyugati részeken szombaton még hűvösebb, csapadékosabb időre számíthatunk. Az ország keleti részén - nagyjából az Eger-Mezőtúr vonaltól keletre - viszont az előrejelzések szerint két nap zavartalan napsütés várható, itt napközben akár húsz fokig is melegedhet majd az idő.

Az ország középső részein néha-néha megnövekedhet a felhőzet, ezeken a részeken szombaton lesz melegebb. A nyugati országrész jellemzően felhős, csapadékos marad, itt vasárnap lesz jobb idő.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt