Reagált a Borkai-botrányt kirobbantó blog a hírre, hogy hamarosan meggyanúsítják: Polt, van még mit mondanom a gazdáidról!

POLITIKA
2019 november 23., 14:43
comments 378

"A Fidesz-csicska Polt Péter ügyészsége valamiért mindig rosszul dönt ezekben a kérdésekben. A hatóságok a fideszes bűnözőket védik, és nem Benneteket szolgálnak! Polt, kapj el, ha tudsz! Van még mit mondanom a gazdáidról!" - reagálta a Borkai-botrányt kirobbantó "Az ördög ügyvédje" blog Facebook-oldalán arra, hogy a Magyar Nemzet szombati számában arról írt, hogy hamarosan elkapják és előállítják. 

link Forrás

A kormánypárti napilap "több forrásból" is úgy értesült, hogy "az ördög ügyvédje egy ellenzéki párt jól meghatározható köréből kikerült csoportot takar." Hatóságoktól pedig azt az infót kapták, hogy a blogot írókat már azonosították, 

hamis vád és nagy nyilvánosság miatt elkövetett rágalmazásért hamarosan meg is gyanúsítják őket. 

A kábítószer miatti feljelentést csütörtökön utasította el a Nemzeti Nyomozó Iroda, a hivatali visszaélés miattit pedig szerdán utasította el az ügyészség. Két prostituáltat és egy volt válogatott focistát, Póczik Józsefet viszont előállítottak.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Borkai Zsolt és ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán feljelentésére kezdődött a nyomozás, ami során meggyanúsították a két lányt, a Póczik Józsefet és élettársa fiát, aki lap szerint lányokat közvetítette.

A Magyar Hang pénteken számolt be arról, hogy

Rákosfalvy ügyvédi irodájában váratlan baleset történt. Csőtörés. Sok vízzel. Olyan sokkal, hogy iratok semmisültek meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.