Mínusz tíz fok!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Magyarország pillanatnyi időjárása 2019.december 1-én reggel 7:40-kor.Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Hűvösnek tűnt a reggel, de igazán csak akkor döbbentem meg, amikor megnyitottam az Országos Meteorológiai Szolgálat weboldalát, és azt kellett látnom, Hogy az ország nagy részén nemhogy fagy, hanem veszettül fagy! A Kiskunságban és a Mátrában mínusz 9-mínusz 10 fokokat mérnek! Az ország maradékán is fagy, a legmelegebb a nyugati határvidéken van, ahol épphogy csak fagypont alatt van a hőmérséklet.

Mondjuk december 1. van, a meteorológiai tél első napja, mikor fagyjon, ha nem ma.

Máskülönben a dermesztő hidegtől eltekintve csodálatos időnk lesz, a napsütést csak pár átvonuló felhő zavarja majd meg a délelőtt. A hőmérséklet fagypont közelében, de már éppen felette alakul majd.

Délutánra a melegebb részeken akár 6 fokig is melegedhet, de jellemzően 4-5 fok körül alakul majd a hőmérséklet. A felhőtakaró is megvastagszik, de azért szórványos napsütésre még délután is számíthatunk. Igaz, közben megerősödik a szél is.

Hétfőn, és erről talán már hallottak, mert az biztos, hogy én csütörtök óta folyamatosan hallok róla, megérkezhet a szezon első havazása. Tehát holnap borult, csapadékos időnk lesz, a hét hátralevő részében viszont napsütéses, igaz, kimondottan hideg időre számíthatunk, mígnem a hétvégén érkezik egy melegfront, és újra tíz fok fölött alakulhat a csúcshőmérséklet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.