Hideg lesz kedden, újabb havazás nélkül

időjárás
2019 december 03., 05:15
comments 114

Talán az a legfontosabb időjárási hír, hogy a legfrissebb előrejelzések szerint sem lesz újabb hóesés a napokban. Hideg viszont igen. Ma például azért, mert sok helyen egészen heves jeges szél várható, míg északkeleten akár tartós köd is lehet. Miközben a legtöbb helyen kitisztul az idő. De fel nem melegszik. Hajnalban akad hely, ahol mínusz tíz fok is lehet, ami napközben felmehet kicsivel nulla fölé, de nem mindenhol. Budapesten plusz három fok lehet a csúcs. Ez a héten nagyjából így is marad, csak még hidegebb várható, egésznapos faggyal, úgyhogy az optimisták lassan elkezdhetik locsolni a reménybeli korcsolyapályákat.

(via Időkép)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.