Hideg lesz kedden, újabb havazás nélkül

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Talán az a legfontosabb időjárási hír, hogy a legfrissebb előrejelzések szerint sem lesz újabb hóesés a napokban. Hideg viszont igen. Ma például azért, mert sok helyen egészen heves jeges szél várható, míg északkeleten akár tartós köd is lehet. Miközben a legtöbb helyen kitisztul az idő. De fel nem melegszik. Hajnalban akad hely, ahol mínusz tíz fok is lehet, ami napközben felmehet kicsivel nulla fölé, de nem mindenhol. Budapesten plusz három fok lehet a csúcs. Ez a héten nagyjából így is marad, csak még hidegebb várható, egésznapos faggyal, úgyhogy az optimisták lassan elkezdhetik locsolni a reménybeli korcsolyapályákat.

(via Időkép)


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.