Nyomoznak Borkai Zsolt fiának az ügyében a rendőrök

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Borkai Ádám autója.

Folyik a nyomozás Borkai Zsolt, a korrupciós és szexbotrányába belebukott győri polgármester fiának az ügyében, közölte a HVG-vel Hadházy Ákos független képviselő, akit a rendőrség tájékoztatott erről. Azért tájékoztatták, mert Borkai Ádám ügyében ő tett feljelentést. Azért jelentette fel Borkai fiát, mert az évi 12 millió forintot keresett apja egy üzelember barátjának árbevétel nélküli, évek óta veszteséges cégénél. Ez, tekintettel arra, hogy az üzletember barát gyakori kedvezményezettje volt a győri közbeszerzéseknek, Hadházy szerint korrupció gyanúját is felveti.

A rendőrség most arról tájékoztatta, hogy Hadházy feljelentését egyesítik a Borkai-ügyben született többi feljelentéssel. Az ügyben amúgy három hete külön is kereste az ügyészség Hadházyt, akkor arról tájékoztatták, hogy feljelentés-kiegészítést rendeltek el. (Via HVG)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!