Elegük van a mernyeiknek a zenélő útból

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Zavarja a mernyeiket a zenélő út, számolt be az RTL Klub Híradója. A gyorsforgalmivá alakított 67-es főút tavasszal átadott szakaszának egy részén az autók gumijai a Republic számát nyöszörgik. Mivel a 600 méter hosszú zenélő szakasz légvonalban alig pár száz méterre van Mernye szélső házaitól, ott is hallani az aszfaltszimfóniát. Sőt, egy helyi szerint éjszaka még a szomszéd településig is elér a hang. 

Hét helyszínt vizsgáltak, és olyat választottak, ami megfelel a zajterhelés jogszabályi követelményeinek, közölte az RTL Klubbal a kivitelező Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. Hozzátették: hozzájuk hivatalos panasz eddig nem érkezett, de ha lesz ilyen, akkor majd döntenek a további intézkedésekről. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér