Aki fázott hajnalban, ne aggódjon, napközben jobb lesz!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ahhoz képest, hogy kora reggel még keményen fagy az ország nagy részén (mínusz 10-12 fok is előfordul), napközben egészen kellemes időre számíthatunk. A nap nagy részében 0-5 fok várható, és késő este is csak 2 és mínusz 6 fok közé csökken a hőmérséklet. Közben napsütésre igen, csapadékra viszont nem kell számítani, szélre is alig. A Dunántúlon ugyan felhősebb lesz az ég, de csapadék ott sem várható. 

Fotó: OMSZ


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér