Aki fázott hajnalban, ne aggódjon, napközben jobb lesz!

Ahhoz képest, hogy kora reggel még keményen fagy az ország nagy részén (mínusz 10-12 fok is előfordul), napközben egészen kellemes időre számíthatunk. A nap nagy részében 0-5 fok várható, és késő este is csak 2 és mínusz 6 fok közé csökken a hőmérséklet. Közben napsütésre igen, csapadékra viszont nem kell számítani, szélre is alig. A Dunántúlon ugyan felhősebb lesz az ég, de csapadék ott sem várható. 

Fotó: OMSZ


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.