Ha az izgalmas vasárnapi időjárás miatt keltél föl, most feküdj vissza!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Pompás nap ígérkezik mára, de nem az izgalmas klimatikus helyzet miatt. Az ország nagy részén ugyanis frontmentes, hideg, de nem metszően hideg, párás-ködös-csendes idő várható, egész nap fagypont körüli hőmérséklettel. Ez egyben azt is jelenti, hogy - a speciális időjárási viszonyok és a veszélyes hulladéknak számító lakkozott-festett fát és egyéb szemetet égető emberek miatt - nőni fog a szmogveszély. A magyar társadalom modernizálódását mutatja, hogy a hulladékfüst miatti tüdővészhelyzet egyformán sújtja a budapestieket, a vidéki városokben élőket és a kisebb községek lakosságát is. Nincsenek privilégiumok, az is szenvedhet szmogtól, akinek a lakókörnyezetében SUV-ok és azok is, akikében szamarak uralják a közutakat. Az ország nyugati része talán nem merül párába és kicsit sütni fog a nap is, ott cserébe fújni fog a szél, de legalább nyugodtan vehetnek levegőt. 

A megoldás az Anaerob Vasárnap tartása vagy a hegyi túrázás. Ha ment a száraz november, ez is fog menni!

A mai kilátásokról Milky macska véleményét idézném:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér