Noah már 20 éve készít mindennap egy fotót magáról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

2000 január 11-én az akkor 19 éves Noah Kalina készített magáról egy fényképet. Majd másnap még egyet. Aztán ez így ment éveken át, majd 2006-ban az addigi összes fotót egyetlen videóba fűzte össze és megosztotta az interneten. 

A videó pedig hatalmas karriert futott be, Noah a ma ismert mémkorszak előtti internet nagyon népszerű arca lett, a projektjét parodizálták a Simpson családban és a Family Guy-ban is, és a videó több galériába is eljutott. 

Noah nem állt le, azóta is folyamatosan fotózza magát (állítólag csak pár nap maradt ki), egy videót közzétett 12 év után is, most pedig itt a 20 éves videó. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!