Noah már 20 éve készít mindennap egy fotót magáról

2000 január 11-én az akkor 19 éves Noah Kalina készített magáról egy fényképet. Majd másnap még egyet. Aztán ez így ment éveken át, majd 2006-ban az addigi összes fotót egyetlen videóba fűzte össze és megosztotta az interneten. 

A videó pedig hatalmas karriert futott be, Noah a ma ismert mémkorszak előtti internet nagyon népszerű arca lett, a projektjét parodizálták a Simpson családban és a Family Guy-ban is, és a videó több galériába is eljutott. 

Noah nem állt le, azóta is folyamatosan fotózza magát (állítólag csak pár nap maradt ki), egy videót közzétett 12 év után is, most pedig itt a 20 éves videó. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér