Egy magyar nő azt állítja, azért költözött haza Kanadából, mert ott óvodások ezreit viszik futószalagon nemváltó hormonkezelésre a szüleik háta mögött

POLITIKA
2020 január 16., 09:12

"A genderpropaganda miatt költöztek haza 20 év után Kanadából," vezette fel szerdai vendégét a HírTV Credo című műsora. Cúth Szakállas Katalin, aki könyvet is írt történetükről, Anyának lenni Kanadában címmel, elmondta, hogy azért döntöttek a hazaköltözés mellett, mert a gyermekeiket szerették volna megtartani magyarnak, átadni nekik azokat az értékrendeket, amelyek számukra fontosak. A négygyermekes családanya a műsorban elmesélte, milyen volt szembesülni a kanadai iskolarendszer szerinte káros hatásaival.

"Tizenegy éves volt a fiam, és nem engedtük el egy ottalvós esti buliba, és akkor fiam hirtelen mindent elmondott, amire őt beprogramozták az iskolában: nekem jogom van arra, hogy elmenjek, ha nem engedtek el, kihívom rátok a rendőröket. (..). Teljesen le voltunk döbbenve, hogy te ezt honnan veszed, ki mondott neked ilyet?"

Szerinte az ottani iskolákban azt tanulják, hogy a szülő régimódi, és nem érti meg a gyermekét. „A szülő ellenségképnek van beállítva” - mondta.

„Ha olyan dologról volt szó, amibe én nem egyeztem bele, vagy próbáltam őt valamiről lebeszélni, mindig azzal vágott vissza, hogy ez az én életem. És láttam rajta, hogy ezt olyan meggyőződéssel mondja, hogy ezt valahol már teljesen beprogramozták, és mindig ezt mondta nekünk, hogy ez az én életem. Én döntöttem el, hogy mit csinálok az én életemmel,”

mesélte fiáról.

link Forrás

Szakállas a kanadai oktatási intézményekben uralkodó genderpropagandáról azt állította, hogy

kanadai gyerekek ezreit, futószalagon viszik őket hormonkezelésre, hormonblokkolásra úgy, hogy a szülők erről nem tudnak. 

Szerinte ez a folyamat úgy zajlik, hogy

„amint a kisgyereket rajtakapja az óvónő, hogy mondjuk a kislány vonatozik, azonnal megszületik az ajánlás és véleményezés, hogy valószínűleg át kéne ezt a kisgyereket transzformálni, valószínűleg ő fiúnak érzi magát. És viszik az orvoshoz, hogy kezdjék el rajta a hormonblokkolást."

link Forrás

A családanya könyvet is írt történetükről, az Anyának lenni Kanadában tavaly decemberben jelent meg. Bár a műsorban nem került szóba, a párkányi család nem a közelmúltban, hanem 2012-ben tért vissza Kanadából. A Vasárnap hetilap két évvel később készített a családról riportot, amiben arra a kérdésre, hogy végül is miért jöttek haza, Szakállas és férje úgy válaszolt, hogy a gyerekeik magyar iskolába járhassanak.

„Számomra ez lelkiismereti kérdés volt, mert legidősebb fiunk, Ákos révén, aki Kanadában járta végig az iskolákat, betekintést nyertem az ottani iskolarendszerbe, és enyhén szólva, nem voltam elragadtatva. Úgy láttam, írni sem tanítják a gyerekeket szisztematikusan, mindenki maga próbálja utánozni, amit a tábláról elles. Nem akartam, hogy a gyerekeim meg legyenek fosztva a magyar történelemtől és irodalomtól, a magyar kultúrától, hiszen ez fontosabb örökség, mint a vagyon. Sokan csodálkoztak, hogy Kanadából, miután ott már egzisztenciát teremtettünk, hazajövünk Szlovákiába. A szülőföldünkre jöttünk vissza, itt tudunk beszélgetni a barátainkkal másról is, nem csak arról, ki nyerte meg a hokimeccset, mennyi hó hullott az éjjel, és hogy holnap dárdázni megyünk-e vagy inkább golfozni,”

mondta, akkor egy szóval sem említve a genderpropagandát. Katalin legidősebb fia, akit nem engedett el a bulizni, egy nyári beszámoló szerint Kanadában jár jelenleg egyetemre.