Ajándékozz közös élményt Valentin napra!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ha Kedvesed is kávérajongó, ajándékozd meg magatokat egy közös élménnyel! Kiváló ajándék lehet az EspressoShop.hu páros ajándékutalványa kettőtök részére az Universitá del Caffé kávé gourmet tanfolyamra, ahol együtt fedezhetitek fel a kávé és kávéfőzés világát cserjétől a csészéig.

Ha maradnál a hagyományos ajándéknál  akkor válaszd a gyönyörű Melitta Pour Over Set filteres kávéfőzőt, melyet négy vidám színben ajánlunk, és most egy ajándék illy Art Collection design dobozos kávét is adunk hozzá az Olimpia Zagnoli kollekcióból!

Válassz, melyik tetszik? A Páros Kávé Gourmet ajándékutalvány  vagy a Melitta Pour Over Set ajándék design dobozos kávéval?

További információ itt érhető el!

Az akció 2020. 01. 24. és 2020. 02. 14. közötti vásárlások esetén a készlet erejéig érvényes.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér