Ajándékozz közös élményt Valentin napra!

Ha Kedvesed is kávérajongó, ajándékozd meg magatokat egy közös élménnyel! Kiváló ajándék lehet az EspressoShop.hu páros ajándékutalványa kettőtök részére az Universitá del Caffé kávé gourmet tanfolyamra, ahol együtt fedezhetitek fel a kávé és kávéfőzés világát cserjétől a csészéig.

Ha maradnál a hagyományos ajándéknál  akkor válaszd a gyönyörű Melitta Pour Over Set filteres kávéfőzőt, melyet négy vidám színben ajánlunk, és most egy ajándék illy Art Collection design dobozos kávét is adunk hozzá az Olimpia Zagnoli kollekcióból!

Válassz, melyik tetszik? A Páros Kávé Gourmet ajándékutalvány  vagy a Melitta Pour Over Set ajándék design dobozos kávéval?

További információ itt érhető el!

Az akció 2020. 01. 24. és 2020. 02. 14. közötti vásárlások esetén a készlet erejéig érvényes.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.