Csodálatos tavaszunk van, jó reggelt!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jó reggelt kívánok, ma napközben akár 18 fok is lehet, és még a nap is sütni fog. Az Országos Meteorológiai Szolgálat megfogalmazásában folytatódik a meleg légtömegek beáramlása a Kárpát-Medencébe, így hétfőn is folytatódik a szokatlanul enyhe idő. És hát tényleg, Zala megyében a mérések szerint már most hajnalban 8-10 fok van. Délelőtt a teljes Dunántúl felzárkózik, és ugyan az ország északkeleti, keleti vidékein ekkor még csak 6-8 fok lesz, délutánra már ott is két számjegyű hőmérsékleteket jeleznek előre.

A leghidegebb, északi részeken 10-12, délkeleten 14-15, délnyugaton akár 18 fok is lehet. Arrafele időnként megerősödhet a déli, délnyugati szél.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér