Ifj. Donald Trump engedélyt kapott medveölésre

Donald Trump Jr. megkapta az engedélyt, hogy Alaszka észak-nyugati csücskében, a Bering-szoros partján levő Nome város környékén grizzlykre vadásszon. Az ifjabb Trump egyike volt annak a mindössze három embernek, aki pályázott a 27 medveölési engedély egyikére, amit nem helyi lakosoknak adnak ki.

Általában többen szoktak pályázni, mint ahány ilyen engedélyt kiadnak, ezért hagyományosan lottóval döntik el, hogy ki kapja. Most erre nem volt szükség.

Az ifjabbik Trumpnak összesen 1160 dollárjába (~360 ezer forintjába) került a medveölési engedély. Az elnök legidősebb fia lelkes vadász, már több vadásztúrája is volt Alaszkában és Kanadában. (Via The Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér