A hivatalos adatok szerint 261 beazonosított koronavírus-fertőzött van Magyarországon

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 261-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Ez 35-tel több, mint tegnap. Az eddigi 21 főről 28–ra nőtt a gyógyultak száma is - olvasható a járványról tájékoztató kormányzati oldalon.

A hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma: 261 fő. Róluk nem tudható, hol élnek, hány évesek, kikkel érintkeztek, az oldalon csak azt árulják el róluk, mi az állampolgárságuk (10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 247 magyar).

Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér