Meggyógyult a vírusfertőzésből Győr polgármestere

Három koronavírus-tesztje is negatív lett Dézsi Csaba Andrásnak, Győr polgármesterének, ezért pénteken újra munkába állt polgármesterként, és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvosaként - közölte az önkormányzat az MTI-vel.

Dézsiről április 1-jén bizonyosodott be, hogy megfertőződött a vírussal. Miután második, önköltségen végeztetett tesztje is pozitív lett, enyhe tünetekkel két hétre karanténba vonult. Így tett Radnóti Ákos alpolgármester is, mivel Dézsivel együtt ő is érintkezett a város jegyzőjével, Lipovits Szilárddal, akiről később szintén bebizonyosodott, hogy koronavírusos.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér