Már-már nyár!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Remek időnk lesz ma, aktuálisan is már 14-18 fok van, és már délelőtt húsz fok fölött lesz mindenhol a hőmérséklet. Délutánra az ország leghidegebb, nyugati vidékein is 24 fokig melegedhet, a kzépső és északi részeken 26, az Alföldön pedig akár 28 fok is lehet.

A nap is kisüt, bár ma mindenhol felhős is lesz az idő, az ország déli részére pedig a meteorológia zivatarveszély miatt első fokú figyelmeztetést is kiadott. A zivatarok nagy valószínűséggel délután érkezhetnek meg a gyorsan melegedő talajról felszálló meleg levegő hatására.

Vagyis ma ideális idő van kirándulásokhoz, sétákhoz. A szabadba még a legszigorúbb korlátozások alatt is szabad volt kimenni, és az erre vonatkozó szabályok most, a korlátozások javának feloldása után se változtak. Magyarán a szabadban továbbra is tartani kell a legalább másfél méteres védőtávolságot azoktól, akikkel nem élünk egy háztartásban. Ne feledjék, a járvány nem elmúlt, csak csillapodott, de ha feladjuk a közösségi távolságtartást, levesszük magunkról a maszkot a zárt terekben és a közlekedési eszközökön, pillanatok alatt visszatérhet!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér