Meghalt Borsos Olivér teniszező

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Néhány nappal súlyos balesete után meghalt Borsos Olivér teniszező, sportpszichológus - jelentette be Facebook-oldalán a Magyar Tenisz Szövetség.

A 29 éves férfi Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel teniszedző esküvőjén vett részt pénteken Tihanyban. Itt, a lakodalom után történt a balesete.

„Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk. Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb hazai játékosok mellett” - írja róla a tenisz szövetség. (via 24.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér