Csak tette a dolgát, mondta a kocogó a pumáról, ami hat percen keresztül üldözte

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

A utahi Kyle Burgess pár napja videóra vette, ahogy egy kölykeit védelmező puma elől menekül - hat percen keresztül. A férfi csak a szokásos, délutáni kocogására indult. 

Burgess most mesélt először részletesen kalandjáról a BBC-nek. Azt mondta, a puma csak a dolgát tette, és ha annyira akarta volna, simán elkaphatta volna. A legfélelmetesebb az volt, amikor az állat háromszor egymás után rátámadt. A harmadiknál Burgess kicsit le is hunyta a szemét, és azt gondolta, „ez fájni fog”. 

„Olyan, mint amikor egy macska játszik a gombolyaggal. Most majdnem én voltam az a fonalgombolyag” - mesélte a kocogó. Azt mondta, nem merte levenni a szemét az őt üldöző állatról, mert valahányszor így tett, a puma felbátorodott. A hatodik percben végül valahogy sikerült felvennie egy követ, megdobta az állatot, ami aztán elszaladt. Burgess szerint lehet, hogy kicsit el is találta. Most már álomszerűnek és szürreálisnak tartja a találkozást, de örül, hogy ő és a puma is épségben visszatérhetett a családjához.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Kapcsolódó