Több újpesti focista is koronavírusos, köztük olyanok, akik már egyszer átestek a fertőzésen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Megint terjed a koronavírus az Újpest focistái között, a klub honlapja szerint olyanok is megferőződtek, akik másfél hónapja már átestek rajta, ezt írja weboldalán az Újpest FC. 

Az újabb fertőzések miatt a csapat kérvényezi, hogy halasszák el a vasárnapra tervezett, MTK elleni meccsét.Október 27-én írta először a klub, hogy a legutóbbi tesztelés alkalmával az első csapatnál több játékosunknál és az edzői stábnál is pozitív eredményt diagnosztizáltak. 

Most azt közölte az Újpest, hogy az október 29-én végzett tesztek szerint a csapat nagy részét megtámadta a fertőzés, köztük olyan játékosokat is, akiknek már korábban volt pozitív tesztje, már a karanténon is túlestek és épp visszaálltak a csapatba. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!