Harry Styles ronda pulóverét múzeumban fogják mutogatni

A Victoria & Albert Múzeum állandó tárlatában új darabot állítanak ki; a brit énekes Harry Styles patchwork-technikával készült kardigánját. A nagyon színes pulcsit az emberiség legjelentősebb ruhadarabjai közt fogják majd mutogatni a látogatóknak.

A pulcsi azért vonulhat be a történelem legjelentősebb ruhadarabjai közé annak ellenére is, hogy Styles mindössze pár hónappal ezelőtt viselte azt, mert miután felvette, rajongói is ilyet akartak, a TikTokot ellepték a videók arról, hogy az emberek maguknak kötik a kockás pulcsit. A #harrystylescardigan hashtag alatti videók már több mint 41 millió megtekintést értek el.

A Victoria & Albert Múzeum szerint Harry Styles „generációjának egyik legjelentősebb stílusikonja”, akinek öltözködése „játékos, gendersemleges és kísérletező”.

A kardigánt a JW Anderson 2020-as tavaszi/nyári kollekciója közt mutatta be, de a sikert látva már ők is készítettek egy részletes videót arról, hogyan kell lépésről lépésre összerakni házilag egy ilyen pulóvert.

Harry Styles a One Direction nevű fiúegyüttes tagjaként lett ismert 2010-ben. 2016-ban kezdett szólókarrierbe, azzal egyidőben pedig hollywoodi karrierjét is megpróbálta építeni, szerepelt például Christopher Nolan Dunkirk című filmjében, de a Saturday Night Live-ban is. Újabban viszonylag sokat foglalkozott a világ azzal, hogy Styles esetleg meleg vagy biszexuális-e, mert sokszor nőies ruhában lép színpadra, pedig ő egyszerűen csak szereti a feminin stílust.

(CNN)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.