Utolsó pillanatos ajándék bárkinek: a 444 jó hely Magyarországon 2020-as kiadása

szolgálati közlemény
2020 december 15., 13:09

Kevés olyan ajándék van, amivel szinte bárkinek lehet örömet szerezni, de egy jó Magyarország-útikönyv éppen ilyen. A 444 jó hely Magyarországon unokának, nagynéninek, közeli barátnak és távoli ismerősnek egyaránt jó választás.

Rendeld meg itt!

Akárcsak 2020, 2021 is elsősorban a belföldi nyaralás éve lesz, érdemes alaposan felkészülni az országból. A 444 jó hely Magyarországon olyan könyv, amivel a kezedben akár egy napod, akár egy hosszú hétvégéd, akár egy teljes heted van, felfedezheted Magyarország olyan részeit is, amiket korábban nem ismertél. A 2020-as kiadásban néhány új hely is szerepel, és minden információt és adatot frissítettünk és aktualizáltunk. Nézz bele!

photo_camera Fotó: ANDRAS ZOLTAI/www.zoltaiandras.com
photo_camera Fotó: ANDRAS ZOLTAI/www.zoltaiandras.com

Kalauzunkban benne vannak az ország legjobb éttermei és szálláshelyei, látnivalói és kilátói, strandjai és rendezvényei, hangulatos falvai és izgalmas túraútvonalai. Mindez nyolc fejezetre osztva, Budapest környékétől a Balatonig és a Dél-Dunántúltól az Észak-Alföldig. És ami talán a legfontosabb, a kalauz olyan, mint a 444: független, szórakoztató és megbízható.

A 444 jó hely Magyarországon kalauzt itt tudod megvásárolni 4990 forintért.

Fizethetsz bankkártyával vagy akár Paypallal is, és természetesen házhoz is szállítjuk. A könyv kapható a nagyobb könyvesboltokban is.