Milyen kávé illik a személyiségedhez?

Minden kávénak van karaktere, ahogy neked is, de ahogy a kávéét, úgy a te karakteredet is formálja az, hogy hogyan szereted a kávét. Szereted egyáltalán? És ha igen, akkor mivel? Tejjel, cukorral, habbal, vagy csak magában, forrón és feketén? Egyedül iszod vagy társaságban? A reggeli kávédat papírpohárban gyűjtöd be valahonnan, vagy magadnak főzöd és darálod otthon?

Ma már nem kell kávézóba járnod, ha pokolian jó kávét innál. A készülékgyártók biztosítják, hogy az otthoni kávéfőzőkkel is megközelíthesd a kávézókban elérhető színvonalat. A legmodernebb gépekkel, például az általunk is tesztelt Philips LatteGo 5400-zal tucatnyi kávétípust főzhetsz a ristrettótól a flat white-ig, és elég hozzá néhány gombnyomás. Ebben a kínálatban mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez illő italt.

De milyen is az egyéniséged, és mi illik hozzád a legjobban? Ennek az eldöntésében segít a kvíz: csak válaszolj 15 villámkérdésre és megmondjuk!

(A kvíz megjelenését a Philips támogatta.)

Advertisement

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.