Trumpék helyére beköltözik egy mentett kutya és egy macska is

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

Január 20-án iktatják be az Egyesült Államok 46. elnökét, Joe Bident, aki nemcsak feleségével költözik be a Fehér Házba, de viszi magával Champ nevű, 12 éves németjuhászát és a Major névre hallgató szintén németjuhászt, akit egy menhelyről fogadtak be 2018-ban. Bidenék bejelentették, hogy terveznek még beszerezni egy macskát is, aki szintén velük tart. 

A Fehér Házban most négy évig nem élt állat, csak Trump és felesége, akik kutya és macska nélkül érkeztek.

(Washington Post)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!