Koronavírus-számok Magyarországon 01.28.
Elhunytak + 93 Σ 12 291
Kórházban - 140 Σ 3 669
Fertőzöttek + 1 569 Σ 363 450
Oltottak + 8 511 Σ 161 215

Gulyás még a kormányszóvivőnek sem árulta el, hogy lehet-e majd a háziorvosoknál is regisztrálni az oltásra

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

A csütörtöki kormányinfón Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő egy rövid időre átélhette, milyen reménytelen helyzetben van, aki kormányzati tájékoztatókon próbál bármit is megtudni a főnökeitől, akik rutinból térnek ki a kérdések elől. 

Mivel a járványhelyzet miatt most a kormányinfókat csak online tartják meg, így az újságírói kérdéseket Szentkirályi Alexandra olvassa be előválogatva, tömbösítve, visszakérdezési lehetőség nélkül, ami még könnyebbé teszi a miniszternek, hogy megkerülje a kérdést. 

Most épp ebbe futott bele a kormányszóvivő, mert hiába tette fel kétszer is az ATV kérdését, hogy lehet-e majd a háziorvosoknál is regisztrálni az oltásra, Gulyás Gergely úgy tett, mintha meg sem hallotta volna. 

A  második próbálkozás után Szentkirályi láthatóan feladta.  

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!