Három katona meghalt, amikor lezuhant egy helikopter New York államban

Gyakorlatozás közben lezuhant egy katonai helikopter szerdán New York állam északi részén, Rochester közelében - írja a Forbes. Az UH-60 Black Hawk típusú mentőhelikopter helyi idő szerint 6:30-kor zuhant le egy szántóföldön, a balesetben a helikopter három fős legénysége életét vesztette. 

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet, de többen is hívták a 911-es számot és számoltak be egy alacsonyan repülő, furcsa hangokat kiadó helikopterről. Andrew Cuomo kormányzó elkeserítőnek nevezte a balesetet, a baleset miatt New York állami hivatalain félárbócra eresztették a zászlókat. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.