Állítólag megint lesznek bő nadrágok a boltokban

Nehéz ezt elhinni, de a Levi's azt állítja, hogy itt az ideje elfelejteni a szűk farmereket, és váltani a régebben jól megszokott, egyenes szárú és bő fazonú nadrágokra.

A farmergyártó cég szerint az emberek most kényelmes ruhákat akarnak, ezért is dobtak most piacra egy olyan vonalat, amiben bő farmereket árulnak.

Nem a Levi's az egyedüli, aki úgy gondolja, hogy eljött az idő végre, hogy leszámoljanak a skinny jeansszel. A Los Angeles-i JNCO már 2019-ben elkezdett újra extrém bő farmereket gyártani.

(CNN)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.